Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV beslist vandaag over Fred Rutten


12 maart 2012 - Vandaag lijkt er een beslissing te vallen over de toekomst van Fred Rutten bij PSV. Het bestuur van PSV komt vandaag bij elkaar voor het wekelijkse directieoverleg met als belangrijkste onderwerp ongetwijfeld het functioneren van Rutten.

Fred Rutten zou na dit seizoen na drie jaar sowieso vertrekken uit Eindhoven. Na drie zware nederlagen (FC Twente, Valencia en NAC Breda) is het de vraag of Rutten het seizoen wel mag afmaken. Een uitdaging voor PSV is de opvolging van Rutten.

Volgens De Telegraaf zou technisch manager Marcel Brands graag opnieuw gaan werken met Louis van Gaal. Er is echter ook weerstand tegen Van Gaal. Zo wil algemenen directeur Tiny Sanders graag rekening houden met de achterban en die zien de komst van Van Gaal juist niet zitten. Om die reden houdt Sanders vermoedelijk de komst van Van Gaal tegen.

Sef Vergoossen is ook beschikbaar maar het ligt meer voor de hand dat Ernest Faber naar voren wordt geschoven. Faber heeft bij FC Eindhoven nog een contract tot het einde van het seizoen, maar die club heeft al laten weten mee te zullen werken als de grote broer een beroep op hen doet. PSV had sowieso al de intentie om voor komend seizoen Faber aan te stellen als assistent-trainer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!