Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Cocu en Faber maken seizoen bij PSV af


12 maart 2012 - Fred Rutten is niet langer trainer van PSV. Ook zijn assistent Erik ten Hag is per direct vertrokken. PSV heeft vandaag de lopende contracten ontbonden. Tot het einde van het seizoen zullen Philip Cocu en Ernest Faber de honeurs waarnemen.

PSV meldt op haar website: 'PSV betreurt het onvermijdelijke afscheid van Rutten en Ten Hag en waardeert de enorme inzet en betrokkenheid in de voorbije periode.' Om 15.00 uur werd het nieuws bekendgemaakt door algemeen directeur Tiny Sanders en technisch manager Marcel Brands.

Daarbij was er ook direct het nieuws dat Ernest Faber terugkeert bij PSV. Faber verbond zich tot de zomer van 2014 aan de club waar hij eerder actief was als speler en jeugdtrainer. Faber was op dit moment hoofdtrainer van FC Eindhoven. Later dit seizoen zal de invulling van de technische staf voor komend seizoen bekend worden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!