Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Holman tekent contract bij Aston Villa


12 maart 2012 - Brett Holman vervolgt zijn loopbaan in de Premier League. De aanvallende middenvelder verruilt komende zomer AZ voor Aston Villa. De Engelse club maakte de komst van de Australisch international vandaag bekend via haar website.

Holman had in Alkmaar een aflopend contract en was toe aan een nieuwe uitdaging. Deze heeft hij nu gevonden in Birmingham. AZ ziet Holman transfervrij naar Aston Villa vertrekken. Holman: "Ik ben blij dat ik met Aston Villa een akkoord heb kunnen bereiken. Ik kijk ernaar uit om komende zomer bij deze club aan de slag te gaan. Aston Villa heeft een mooie en prestigieuze geschiedenis in het Engelse voetbal en geweldige fans. In de tussenstijd hoop ik met AZ de landstitel en de beker te winnen en zo ver mogelijk in Europa te komen."

Feyenoord haalde Holman al op jonge leeftijd naar Europa. In Rotterdam-Zuid zou de 27-jarige middenvelder nooit doorbreken. Via Excelsior en NEC belandde hij vier jaar geleden bij AZ. Daar groeide Holman uit tot een belangrijke pion in de elftallen van Louis van Gaal en Gertjan Verbeek.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!