Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV en Eindhoven eens over Faber


14 maart 2012 - Ernest Faber kan definitief aan de slag bij PSV om samen met Philip Cocu het interim-duo te gaan vormen. De komst van Faber werd al aangekondigd, nu is er ook een akkoord tussen PSV en FC Eindhoven.

De 40-jarige Faber had nog een doorlopend contract bij FC Eindhoven waar hij hoofdtrainer was. Faber tekende in het Philips Stadion zoals verwacht een contract tot de zomer van 2014. Faber is de beoogde assistent van een nieuwe trainer die PSV zal aanstellen. Faber was eerder al als speler en jeugdtrainer actief bij PSV.

Algemeen directeur Tiny Sanders van PSV op de website van zijn club: "We zijn het bestuur van Eindhoven erkentelijk voor hun opstelling in deze onverwachte situatie, waarbij we realiseren dat er van alle partijen snelheid van handelen is gevraagd."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!