Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bert van Marwijk raakt niet in de war


14 maart 2012 - Afgelopen maandag was er de ontmoeting tussen Arsenal en Newcastle United. Van Persie scoorde weer eens. Opvallender was echter het voortdurende bekvechten tussen Robin van Persie en Newcastle-doelman Tim Krul. Het zorgt bij bondscoach Bert van Marwijk niet voor onrust.

Van Marwijk weet dat hij types als Van Persie en Krul hard nodig heeft in zijn EK-selectie. "Dit zijn nu jongens met een pure winnaarsmentaliteit en die heb je nodig op een EK", zegt Van Marwijk in gesprek met De Telegraaf.

Van Marwijk vervolgde: "Ik heb geen behoefte gevoeld om vandaag de telefoon te grijpen. Dit soort dingen maakten wij vroeger veel vaker mee. Robin en Tim gaan altijd prima met elkaar om bij Oranje. Dit hoort een beetje bij het vak. Het is pure emotie die bij een wedstrijd hoort en is niet iets van jongens die een slechte band met elkaar zouden hebben. Integendeel. We moeten het probleem niet groter maken."

Van Persie zou Krul hebben verweten dat hij vanaf de eerste minuut tijd aan het rekken was. Aan het einde van het duel escaleerde het nog toen Van Persie pontificaal voor Krul de 2-1 van Thomas Vermaelen vierde.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!