Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Georginio Wijnaldum: 'De knop is om'


15 maart 2012 - Georginio Wijnaldum kan met recht een ervaringsdeskundige worden genoemd als het gaat om trainers die voortijdig het schip moeten verlaten. In zijn Feyenoord-periode was dat Gertjan Verbeek en eerder deze week werd bij PSV Fred Rutten geslachtofferd.

"Met Verbeek ging het ook zo", aldus Wijnaldum in gesprek met De Telegraaf. "Ik voelde het aankomen. Nu weer. Na FC Twente had ik al een rotgevoel. De druk werd zo groot. Toen ik maandagmorgen vroeg naar de club reed, hoopte ik dat er geen besluit zou worden genomen om de trainer weg te sturen. Precies zoals toen met Verbeek. Als je een goede band hebt met een coach, doet het pijn. Rutten stak veel tijd in mij."

Door zijn ervaringen is de 21-jarige Wijnaldum al weer snel hersteld van de klap. "De knop is om", zo stelt Wijnaldum. "Dat moet, want ik hoop hier nog steeds kampioen te worden. Met Phillip Cocu en Ernest Faber heeft de club geen verkeerde mannen voor de groep gezet. Phillip weet wat hier is gebeurd, hij heeft ook een goede visie op voetbal en is met zijn eigen methodes aan de slag gegaan."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!