Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Vrij hoopt snel op meer speelminuten


15 maart 2012 - Stefan de Vrij raakte eerder dit seizoen geblesseerd aan zijn enkel. Eenmaal hersteld is De Vrij geen vaste waarde meer in het elftal van Ronald Koeman. Leeftijdsgenoot Bruno Martins Indi krijgt op dit de voorkeur boven de 20-jarige De Vrij.

De Vrij in gesprek met Voetbal International: "Ik ben in elk geval geen type dat om de havenklap bij de trainer naar binnen loopt. In feite heeft Koeman het maar gemakkelijk met mij, ik ga geen ruzie maken. Ik vind natuurlijk dat ik hoor te spelen, maar ik begrijp dat Koeman het niet kan maken jongens te wisselen die goed presteren."

De jeugdinternational vervolgt: "Dus hou ik mijn mond en werk ik hard tijdens de trainingen. Als ik eerlijk ben, kan ik er ook wel iets positiefs in ontdekken: ik ben het levende bewijs dat Feyenoord de weg omhoog heeft ingeslagen. Er is weer concurrentie, niemand is zeker van zijn plek en daardoor wordt er scherper getraind dan ooit."

"Toen Kelvin Leerdam tegen PSV was geschorst, dacht ik dat ik de kans zou krijgen als rechtsback", erkent De Vrij. "Voor de wedstrijd kwam de trainer naar me toe om te vertellen dat hij koos voor Kamohelo Mokotjo. Die vond hij meer geschikt om tegen Dries Mertens te spelen. Dat was wel het moment waarop ik even brak."

De jonge verdediger zag juist mogelijkheden voor hem: "Ik vind dat ik heel goed tegen een type als Mertens uit de voeten kan, ik heb tenslotte ooit ook Luis Suárez uit de wedstrijd gespeeld. Het deed echt pijn dat ik toen niet aan de beurt kwam. Ik moest al zo veel geduld hebben en dan komt er een kans en kiest de trainer weer voor een ander. Ik moest even slikken, maar heb snel de knop weer omgedraaid."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!