Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'AZ en FC Twente door, PSV out'


15 maart 2012 - De Europese bookmakers zien FC Twente en AZ de kwartfinale van de Europa League bereiken ten koste van respectievelijk Schalke 04 en Udinese bereiken. PSV wint vandaag wel maar zal de opgelopen schade in Valencia niet meer goed kunnen maken.

AZ won haar eerste duel in Alkmaar met 2-0. Vandaag is de return in het Italiaanse Udine. De wedstrijd tegen Udinese begint om 19.00 uur. Indien AZ er in slaagt om tot scoren te komen dan heeft men een nog betere uitgangspositie en lijkt AZ die kwartfinale binnen te halen. Bookmaker Unibet betaalt 1,12 keer je inleg uit bij plaatsing AZ voor de volgende ronde.

FC Twente versloeg Schalke 04 vorige week na een dubieuze strafschop. De ploeg van Steve McClaren zal zich ten koste van Schalke 04 plaatsen voor de kwartfinale van de Europa League. Unibet betaalt 1,48 maal de inzet voor plaatsing van FC Twente. Schalke 04 wint vandaag het duel overigens wel maar de Tukkers zullen zich op basis van uitdoelpunten plaatsen.

Voor PSV is er een onmogelijke opgave. Dat maakt het lucratief voor optimisten. Unibet keert 5,50 keer je inzet uit bij plaatsing van PSV voor de kwartfinale. Unibet ziet PSV vanavond overigens wel winnen. Wordt het ook het wonder van Eindhoven onder leiding van Cocu & Faber?

Meer informatie: Unibet

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!