Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kalas hoopt ook komend seizoen bij Vitesse te spelen


15 maart 2012 - Tomas Kalas krijgt eind deze maand duidelijkheid over zijn toekomst. "Het liefst blijf ik nog een jaar bij deze club", zegt de Tsjech in gesprek met Omroep Gelderland. Vitesse huurt de Tsjechische verdediger dit seizoen van Chelsea.

De pas 18-jarige verdediger ontwikkelt zich bij Vitesse snel en speelt het hele seizoen al sterk. Ook vorige week bij FC Groningen behoorde hij weer tot de uitblinkers. "Leuk om te horen. Het is mijn eerste seizoen hier. Ik heb nooit hoger gespeeld dan dit niveau. Misschien helpt dat om mee te groeien en op te vallen", aldus Kalas na de training op donderdag in gesprek met Omroep Gelderland.

Chelsea heeft hem vastliggen tot 2016. "Tot die tijd bepalen zij over mij. Zo gaat dat, maar Chelsea is vriendelijk hoor. HSV een optie? Dat zou kunnen Ik ken Frank Arnesen (technisch manager HSV) goed van Chelsea. We hebben wel eens contact. Er zijn simpel gezegd drie opties. Ik blijf hier, keer terug naar Chelsea of ze lenen me uit aan een andere buitenlandse club. Eind maart praten we met mijn managers over volgend seizoen en weet ik meer", aldus de sympathieke Kalas.

Het liefst zou de centrale verdediger dus nog een seizoen in Arnhem blijven. "Hier kan ik mij rustig en goed ontwikkelen. Ik vind Vitesse ook beter dan het tweede team van Chelsea bijvoorbeeld. Ja, het grote Chelsea heb ik gisteravond zien spelen tegen Napoli. Natuurlijk. Chelsea vocht, Napoli speelde voetbal", stelt Kalas vast.

Vrijdag tegen Heracles Almelo weet de talentvolle Tsjech wat nodig is voor Vitesse. "We moeten niet alleen maar verdedigen zoals de wedstrijd daar. Toen waren wij erg gelukkig door in de slotfase toch nog te winnen. Zij spelen goed met de bal en houden die ook lang vast. Maar als wij scoren, boeken we ook altijd een goed resultaat."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!