Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Alleen AZ naar kwartfinale


15 maart 2012 - Drie Nederlandse clubs begonnen aan de achtste finales van de Europa League. Slecht wist deze ronde te overleven en gaat in de kwartfinale spelen. Dat was AZ dat vorige week thuis met 2-0 won van Udinese en vandaag in Italie met 2-1 verloor.

PSV kwam de 4-2 nederlaag in en tegen Valencia vanavond in het eigen Philips Stadion niet meer boven. Op eigen veld werd het 1-1 tegen de Spaanse topclub. Valencia kwam vlak na rust op voorsprong. Binnen het uur spelen zette Ola Toivonen zijn ploeg op gelijke hoogte. Het vertoonde spel zal het trainersduo Cocu/Faber goed hebben gedaan. Het biedt perspectief voor de komende weken.

AZ keek al na twee minuten spelen tegen een 1-0 achterstand aan. Dat was tot daar aan toe maar de 1-0 volgde na een overtreding van Nick Viergever die hier rood voor had gekregen. De penalty die werd toegekend werd door Di Natale benut. Na een kwartier spelen werd het via diezelfde Di Natale ook 2-0. AZ leek te caputileren maar een doelpunt van Erik Falkenburg in Udine zorgde voor rust. AZ gaat door.

FC Twente zat vanavond op rozen in Gelsenkirchen. Nadat het de thuiswedstrijd met 1-0 had gewonnen kwam het in Duitsland op 0-1 na een schitterende aanval die werd afgerond door Willem Janssen. FC Twente was in de fase na de 0-1 dichtbij de 0-2 via Chadlimaar de dolepunten vielen aan de andere kant. Grote man was Klaas Jan Huntelaar met drie doelpunten, waarvan eentje een strafschop was. Schalke 04 won met 4-1 en liet FC Twente daarmee kansloos.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!