Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lex Immers: 'De spirit is weer terug'


16 maart 2012 - Aanstaande zondag neemt ADO Den Haag het in eigen huis op tegen Ajax. Wedstrijden tussen beide clubs, zeker in Den Haag, staan altijd garant voor spektakel. Zo zal het ook zondag zijn verwacht Lex Immers.

Ook zondag gaat het om de punten tegen Ajax en zo afstand te nemen van plaats zestien. Immers tegenover het Algemeen Dagblad: "We zitten in een lastige positie. Vorige week denk je goede zaken te doen door te winnen van Heracles, maar als je dan om half vijf de tv aanzet en ziet dat de concurrentie ook punten heeft gepakt, overheerst de opluchting dat je bij bent gebleven."

"Er komen voor ons nog lastige wedstrijden aan, tegen ploegen die voor 110 procent gemotiveerd zijn om te vechten voor de titel. Bij ons is de spirit ook helemaal terug. Als je wint van Ajax, kun je zelfs alweer voorzichtig naar boven kijken. Wat ik zelf doe als we zondag winnen? Ik drink een biertje, maak een praatje met de supporters, maar je zult mij niets horen roepen, en al helemaal niet door een microfoon. Dat feestje vier ik thuis wel."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!