Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lokhoff en VVV Venlo verlengen


19 maart 2012 - De aanstelling van Ton Lokhoff betekende voor VVV Venlo een bijzonder positieve impuls. Vandaag maakte de club bekend Lokhoff twee jaar langer aan de club te hebben gebonden.

De 52-jarige Lokhoff werd aangesteld als opvolger van de opgestapte De Boeck. Onder leiding van Lokhoff waren er een aantal knappe overwinningen waardoor VVV Venlo uit haar sportieve dal is gekomen. VVV Venlo staat inmiddels zestiende met negen punten voorsprong op hekkensluiter De Graafschap.

"De werkwijze van Ton Lokhoff heeft de afgelopen maanden heel goed uitgepakt voor ons als club", aldus algemeen directeur Hans Soentjes op de website van VVV Venlo. "De sfeer is goed en we zijn zeer tevreden over de behaalde resultaten."

Lokhoff: "Ik ben hier een paar maanden geleden met volle overtuiging ingestapt. De opdracht die ik destijds meekreeg was VVV-Venlo te behouden voor de Eredivisie en dat is nog steeds het doel. Ik vind het een goed teken dat de club nu al met me wilde praten over een contractverlenging. En dat we het snel met elkaar eens waren, straalt wederzijds vertrouwen uit."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!