Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV praat snel met Manolev over optie


19 maart 2012 - PSV praat nog deze maand met Stanislav Manolev over zijn huidige contract. De Bulgaarse rechtsback heeft in Eindhoven een aflopend contract maar PSV kan dit eenzijdig met twee seizoenen verlengen.

PSV heeft een eenzijdige optie. Het is nog onbekend of die optie al dan niet wordt gelicht. Eind deze maand zal technisch directeur Marcel Brands met Manolev om de tafel gaan. De optie loopt op 1 april af. Het is onbekend wat de plannen van PSV zijn.

Stanislav Manolev valt dit seizoen voornamelijk op door het aantal gele kaarten wat hij incasseerde. Inmiddels staat de teller al op 11. Nog een extra gele kaart betekent een nieuw Eredivisie-record. Afgelopen zomer deed Atiba Hutchinson het als vervanger van Manolev erg goed.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!