Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC houdt hoop op Brood


19 maart 2012 - Roda JC hoopt nog altijd op de komst van Ruud Brood als trainer. Brood moet in Kerkrade de vervanger worden van Harm van Veldhoven die zijn contract niet besloot te verlengen omdat hij toe is aan een nieuwe uitdaging.

"Brood is de enige met wie we echt serieus om de tafel zijn gaan zitten", aldus Gerard Wielaert, technisch directeur van Roda JC, in gesprek met Voetbal International. "Wij verwachten dat hij qua karakter en als persoon heel goed bij Roda JC en de mensen die hier werken past. Bovendien is hij tactisch erg sterk, kan hij een team goed neerzetten en heeft hij de uitstraling om onze club uitstekend te presenteren."

Ruud Brood heeft een aflopende verbintenis bij RKC Waalwijk waar de mogelijkheid is geboden om te verlengen. Brood is reeel genoeg dat een seizoen als dit moeilijk te evenaren is voor RKC Waalwijk. Roda JC greep eerder naast Ernest Faber en Alfons Groenendijk.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!