Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Lasse Schone sprak met FC Twente'


19 maart 2012 - Lasse Schone heeft maandag gesproken met FC Twente over een contract voor de komende jaren, dat melden onder andere Voetbal International en Omroep Gelderland. De Deense middenvelder van NEC is na dit seizoen transfervrij vanwege een aflopend contract.

NEC probeerde tevergeefs om het contract van Schøne open te breken. De nummer tien is met zeven doelpunten clubtopscorer bij de Nijmegenaren. Hij kwam in 2008 over van De Graafschap en na een sterk eerste seizoen liep hij in 2009 een kruisbandblessure op, waardoor hij het seizoen grotendeels moest missen.

Schøne stond in 2010 ook al in de belangstelling van Twente, dat toen de voorkeur gaf aan Willem Janssen. De Deense international werd eerder ook al gelinkt aan Schalke 04 en Feyenoord, maar dat werd tot dusverre nog niet concreet.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!