Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Jan Vertonghen in beeld bij FC Barcelona'


20 maart 2012 - Steeds meer clubs worden in verband gebracht met Jan Vertonghen. Na Arsenal en Tottenham Hotspur kan nu ook FC Barcelona aan het lijstje van de clubs die belangstelling zouden hebben worden toegevoegd.

FC Barcelona is op zoek naar defensieve versterking nu Eric Abidal door een levertransplantatie vermoedelijk nooit meer zal voetballen. Trainer Josep Guardiola is altijd op zoek naar multifunctionele spelers. Naast de verdediging kan Vertonghen ook op het middenveld uit de voeten.

Lange tijd was Thiago Silva de voornaamste kandidaat om FC Barcelona te versterken. AC Milan wil de speler echter onder geen beding laten gaan. Een van de kandidaten die nu in beeld is is Jan Vertonghen. De Belgisch international heeft bij Ajax nog een contract tot de zomer van 2013. Het weerhoudt Ajax er niet van om 10 miljoen euro te vragen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!