Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

KNVB wil Sonkaya voor het leven schorsen


20 maart 2012 - Hij stond onder contract bij onder andere Roda JC, FC Porto en Besiktas. Fatih Sonkaya (30) zal echter nooit meer op een voetbalveld te zien zijn, zo meldt Dagblad De Limburger.

De KNVB schorste Sonkaya voor het leven, ook mag hij in de toekomst geen lid meer zijn van de voetbalbond. De 30-jarige Sonkaya is een van de drie spelers van zaalvoetbalteam Keelkampers 2 waar deze straf tegen is uitgesproken. Dat heeft Theo Gorissen, districtsmanager van Zuid II, bevestigd tegenover De Limburger.

Het drietal is schuldig aan het molesteren van tegenstanders en de scheidsrechter tijdens de zaalvoetbalwedstrijd Rood Wit-Keelkampers 2 op 3 maart. Eerder werd Keelkampers 2 al uit de competitie genomen. Club en spelers kunnen nog in beroep gaan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!