Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax op de Deense toer


20 maart 2012 - Cristian Eriksen en Nicolai Boilesen zijn al gewaardeerde krachten bij Ajax. Viktor Fischer staat te trappelen om zich hierbij te voegen. Volgens het Algemeen Dagblad blijft Ajax op de Deense toer. Gisteren bekeek een delegatie de 17-jarige middenvelder Lucas Andersen van Aalborg.

Na Christian Eriksen (20), Nicolai Boilesen (20) en Viktor Fischer (17) is het niet uitgesloten dat ook de zeventienjarige Andersen de Deense eer in Amsterdam gaat hooghouden. Gisteren werd de middenvelder bekeken door Ronald de Boer (trainer Ajax A1) en John Steen Olsen (Scandinavische scout Ajax) tijdens een competitieduels tussen Aalborg en HB Køge (1-1).

'Als ik geweten had dat ze hier vandaag waren, had ik beter gepeeld. Ajax is een droom', aldus Andersen in gesprek met Sporten.dk. Andersen speelt geregeld met Fischer samen bij jeugdteams van Denemarken. Volgens diverse bronnen kost Andersen 1,5 miljoen euro. De speler kan zowel uit de voeten op het middenveld als op de flanken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!