Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ruud Brood aan de slag bij Roda JC


20 maart 2012 - Ruud Brood wordt de nieuwe trainer van Roda JC. De 49-jarige trainer tekende in Limburg een contract voor twee seizoenen. In het Parkstad Limburg Stadion volgt Brood Harm van Veldhoven op die toe was aan een nieuwe uitdaging.

Brood was al sinds 2008 werkzaam bij RKC Waalwijk. De in Gorinchem geboren oefenmeester kon ook in Waalwijk verlengen maar kiest bewust voor een nieuwe stap in zijn trainersloopbaan. Daarnaast lijkt Brood het huidige seizoen bij RKC Waalwijk nooit meer te kunnen evenaren. Eerder was Brood als trainer al werkzaam voor Heracles Almelo en Helmond Sport.

Technisch Directeur Gerard Wielaert van Roda JC op de website: "Met Ruud hebben wij de ambitieuze trainer gecontracteerd die Roda JC Kerkrade ziet als een logische vervolgstap in zijn carrière. Daarnaast is hij het type trainer waar wij naar op zoek waren. Hij heeft bewezen individuele spelers en een team beter te laten functioneren, is tactisch sterk en past als persoon perfect bij de club Roda JC Kerkrade en de mensen die daar werken. Wij wensen Ruud de komende twee seizoenen alle succes toe!".

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!