Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Babibanga verbannen naar beloften


20 maart 2012 - De Graafschap huurde in januari met hoge verwachtingen Ziguy Badibanga van de Belgische topclub Anderlecht. Tot dusver kon Babibanga nog geen indruk maken. De aanvaller moet zich nu zelfs melden bij de beloften van de Superboeren, zo meldt Omroep Gelderland.

Ziguy Badibanga krijgt bij de beloften van De Graafschap de kans om zich terug te vechten in de hoofdmacht. Dat zegt trainer Richard Roelofsen over Belg, die vorige week uit de selectie werd gezet. Maandag sprak De Graafschap in Brussel met Anderlecht over samenwerking in de toekomst. Daar kwam ook Badibanga, die wordt gehuurd van die club, aan bod.

"Maandag praten we met hem en horen we zijn intenties wel. Het is aan Ziguy. Hij traint niet zoals wij het willen en als we nu nog moeten uitleggen dat het vijf voor twaalf is geweest, dan snap je het niet", aldus trainer Richard Roelofsen in gesprek met Omroep Gelderland.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!