Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Koeman en Brandts in beeld bij RKC'


21 maart 2012 - RKC Waalwijk moet op zoek naar een vervanger van Ruud Brood die gisteren bekendmaakte aan de slag te gaan bij Roda JC. De Brabantse club is op zoek naar een 'type Ruud Brood'. De Telegraaf somde al twee kandidaten op.

Namen die in Waalwijk worden genoemd zijn volgens De Telegraaf onder andere Erwin Koeman en Ernie Brandts. RKC Waalwijk heeft goede ervaringen met Koeman die zelf maar tot het einde van het seizoen een vriendendienst levert aan FC Eindoven. Het is onbekend of de oudste van de gebroeders Koeman zelf oren heeft naar een nieuw dienstverband in Waalwijk.

Een tweede optie is Ernie Brandts. De oefenmeester is als clubcoach succesvol in Afrika maar wil graag terugkeren naar Nederland voor zijn gezin. Eerder was Brandts trainer van NAC Breda waar hij het goed deed. Belangrijk moet zijn dat een trainer ook taken van een technisch directuer moet overnemen. Iets wat Brood de afgelopen periode deed.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!