Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC hoopt op terugkeer Hendriks


21 maart 2012 - Gerard Wielaert, technisch directeur van Roda JC, gaat binnenkort om de tafel met Nol Hendriks om te bekijken of de voormalig geldschieter opnieuw iets voor de club uit Kerkrade wil en kan betekenen.

De samenwerking tussen Roda JC en Hendriks leverde in de jaren negentig en de eerste jaren van deze eeuw een zeer vruchtbare stroom aan inkomsten op. Hendriks scoutte zelf spelers en investeerde mee in het binnenhalen van de meest interessante.

Volgens Wielaert verlopen de gesprekken tussen Roda JC en Hendriks voorspoedig maar is er nog geen sprake van een akkoord. Dagblad De Limburger meldt wel dat het niet meer de bedoeling is dat Hendriks zelf weer actief gaat scouten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!