Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV vanavond favoriet in Friesland


21 maart 2012 - De halve finale van de KVNB Beker gaat vanavond beginnen. SC Heerenveen neemt het in het eigen Abe Lenstra Stadion op tegen PSV. De Friezen hopen op revanche van de 5-1 nederlaag afgelopen zondag in de Eredivisie in het Philips Stadion.

Voor PSV is het een forse tegenvaller dat aanvoerder Ola Toivonen geschorst is. Doelman Andreas Isaksson is geblesseerd. Er is ook positief nieuws uit de ziekenboeg. Kevin Strootman is voldoende hersteld van een tik die hij zondag opliep.

Philip Cocu op de website van PSV: "We moeten er vol voor gaan. Je weet als speler nooit hoe vaak je in de toekomst nog in de gelegenheid komt een titel te winnen. Als ik terug kijk had mijn prijzenkast ook wel wat voller kunnen zijn."

Er wordt vanavond in Friesland om 20.45 uur afgetrapt. De voorbeschouwing op Veronica begint om 20.20 uur. Morgen staat de andere halve finale, AZ - Heracles Almelo, op het programma. PSV is de grote favoriet in de wedstrijd. Unibet keert 2 keer je inzet uit bij winst voor PSV. Voor SC Heerenveen levert een overwinning 3,45 uit. Meer informatie: Unibet

Geen interesse om vanavond de KNVB Beker te bekijken? Kijk vanavond dan om 22.00 uur op Unibet de wedstrijd Villarreal - Real Madrid. Kijk live!

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!