Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Boer hoopt Sigthorsson snel in te kunnen zetten


21 maart 2012 - Maandenlang stond Kolbeinn Sigthorsson buitenspel met een enkelblessure. Langzaam nadert Sigthorsson nu weer fitheid. Frank de Boer hoopt de IJslandse aanvaller snel weer in te kunnen zetten.

"Kolbeinn heeft pas zeventig procent van zijn kunnen laten zien", aldus Frank de Boer in gesprek met Voetbal International. "Hij is sinds zijn komst nooit volledig fit geweest. Hij is de spits die we bij Ajax nodig hebben. Je kan hem omschrijven als een allrounder, een complete spits die alle facetten van het spel beheerst."

Ajax heeft hoge verwachtingen. "De verwachtingen waren vooraf hooggespannen. We wisten voor zijn overgang al dat hij wat liesklachten had, maar uiteindelijk was het zijn enkel die het begaf." Een stap naar de Europese top sluit De Boer voor Sigthorsson zeker niet uit. "De kwaliteiten daarvoor heeft hij zeker, maar eerst moet hij meer spelen, dan zullen de clubs vanzelf voor hem in de rij staan."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!