Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Boulahrouz hoorde nog niets van Milan


21 maart 2012 - Khalid Boulahrouz heeft een aflopende verbintenis bij VfB Stuttgart. Voor de dertigjarige verdediger lonkt komende zomer nog een mooie transfer. Boulahrouz wordt in Italiaanse media in verband gebracht met AC Milan.

"Ik heb lang geleden, toen ik nog bij RKC Waalwijk speelde, de afspraak met mijn zaakwaarnemer Rodger Linse gemaakt dat hij me alleen belt als er echt een club concreet zaken wil doen", aldus 'De Kannibaal' in gesprek met NUsport. "Ik heb Rodger nog niet gehoord, dus ik weet verder niet hoe dat ervoor staat en houd me daar op dit moment niet mee bezig."

De loopbaan van Boulahrouz raakte in 2004 in een stroomversnelling met de overstap van RKC Waalwijk naar Hamburger SV. Al snel volgde zijn debuut voor het Nederlands Elftal. Na twee seizoenen in Duitsland volgde Chelsea waar hij geen vaste waarde kon woorden. Na een teleurstellend verlopen uitleenbeurt aan Sevilla verkaste Boulahrouz in 2008 naar Stuttgart waar hij de weg weer omhoog vond.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!