Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Jan Poortvliet nieuwe trainer Den Bosch'


21 maart 2012 - Jan Poortvliet heeft de clubleiding van SC Telstar laten weten zijn aflopende verbintenis in Velsen niet te verlengen, zo meldt het Noordhollands Dagblad. Vermoedelijk zal Poortvliet snel tekenen bij FC Den Bosch dat al langer interesse heeft in een samenwerking.

De 56-jarige Poortvliet was sinds 2010 werkzaam bij Telstar. Vorig seizoen eindigde Telstar op een veertiende plaats, op dit moment staat de club vijftiende. FC Den Bosch is al langer op zoek naar een trainer en lijkt de belangrijkste gegadigde om Poortvliet aan te stellen. De voormalig international was in het seizoen 2000/2001 ook al hoofdtrainer in de hoofdstad van Noord-Brabant.

FC Den Bosch moest op zoek naar een nieuwe trainer nadat Alfons Groenendijk besloot toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Groenendijk kon aan de slag bij Roda JC maar zag dat niet zitten vanwege de reisafstand.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!