Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente wint in Doetinchem


21 maart 2012 - FC Twente is niet verder achterop geraakt bij de bovenste teams in de Eredivisie. Het inhaalduel met De Graafschap werd vanavond in Doetinchem met 2-1 gewonnen. Daarmee klimt FC Twente naar de derde plaats in de Eredivisie en heeft het slechts twee punten minder dan koploper AZ.

Het was een zware week voor FC Twente. Er werd achtereenvolgens verloren van NEC, Schalke 04 en Feyenoord. Daarmee was het Europese avontuur (Europa League) ten einde en leek men ook de status kwijt te zijn van titelfavoriet. Die rol maakte het vanavond op de Vijverberg overigens ook niet waar maar de ploeg van Steve McClaren blijft nu bij de bovenste ploegen hangen.

Vandaag kwam FC Twente al na twee minuten op achterstand tegen hekkensluiter De Graafschap. Het was Soufian El Hassnaoui die namens de Superboeren de score opende. FC Twente nam snel het initiatief over, speelde behoorlijk maar was ook geregeld bijzonder slordig. Bij rust was het al weer gelijk door een goal van Roberto Rosales ('18).

Vlak na rust kwam FC Twente op 1-2 door een goal van Leroy Fer. Toen na 58 minuten spelen Rogier Meijer met zijn tweede gele en dus een rode kaart het veld moest verlaten kwam FC Twente helemaal in een zetel. FC Twente probeerde door te drukken maar zoals vaker dit seizoen stond De Graafschap-doelman De Winter zijn mannetje. In de slotfase was De Graafschap zelfs nog dichtbij de 2-2, dat leed was FC Twente echter bespaard.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!