Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roelofsen: 'Spelers deden er alles aan'


22 maart 2012 - De Graafschap ging ook tegen FC Twente strijdend ten onder. In een matig duel had de thuisploeg in de slotfase nog moeten scoren, maar het zat de ploeg van Roelofsen ook niet mee.

"We hebben het Twente heel moeilijk gemaakt. De spelers deden er alles aan. Met tien man konden we toch nog iets forceren en een resultaat halen. Zuur, maar het is wonden likken en op naar Feyenoord", zegt coach Richard Roelofsen in gesprek met Omroep Gelderland.

"De afspraak om meer vooruit te verdedigen kwamen we goed na. Na een vliegende start en een fantastische goal zat de 1-1 er wel aan te komen. Het verwaterde omdat ons achterste lijn bij het vooruit verdedigen niet goed meer doorsloot. We liepen na ongeveer een kwartier vooral achter de bal aan."

Roelofsen vervolgde: "Je bent blij dat je de de 1-1 naar de rust brengt. De 1-2 was miscommunicatie tussen Rose en Wormgoor. Net als de rode kaart voor Rogier een enorme domper. Daarna zit het ons ook mee met een bal op de paal."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!