Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Den Bosch stelt Jan Poortvliet aan


22 maart 2012 - FC Den Bosch heeft in Jan Poortvliet haar nieuwe trainer geworden. De huidige trainer van SC Telstar moet komende zomer in Den Bosch Alfons Groenendijk vervangen die toe was aan een nieuwe uitdaging.

Technisch directeur Fred van der Hoorn van FC Den Bosch: "Met Jan hebben we een zeer ervaren trainer in huis gehaald. De afgelopen periode hebben we met meerdere kandidaten voor de trainerspositie gesproken, nadat bekend werd dat trainer/coach Fons Groenendijk zijn contract bij FC Den Bosch niet zou gaan verlengen. Aan onze profielschets zijn een aantal namen gekoppeld, maar onze keuze viel al snel unaniem op Jan Poortvliet."

"Jan is een echt voetbaldier, die zowel op nationaal als internationaal niveau enorm veel ervaring in de voetballerij heeft opgedaan", vervolgt Van der Hoorn zijn verhaal. "Hij staat als trainer voor aanvallend voetbal, kent de club goed en is in staat om met de beschikbare middelen maximaal te presteren. Spelers gaan door het vuur voor hem. Samen met assistent-trainers Jan van Grinsven en Arnold Scholten zal hij per 1 juli leiding gaan geven aan ons vlaggenschip."

Poortvliet: "FC Den Bosch is een fantastische club met een goede uitstraling en een helder beleidsplan. Er waait een frisse wind door de club. En in de persoonlijke gesprekken met FC Den Bosch werd dat alleen maar bevestigd. De club maakt een open en ambitieuze indruk. Ik heb hier een bijzonder verleden en kijk er enorm naar uit om aankomende zomer voor deze talentvolle groep te mogen staan."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!