Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC wil graag om de tafel met Erwin Koeman


23 maart 2012 - RKC Waalwijk staat open voor een gesprek met Erwin Koeman. De oefenmeester kan volgende week al in Waalwijk op gesprek komen om te praten over de opvolging van Ruud Brood die komende zomer de club zal verlaten voor Roda JC.

De clubleiding maakte een lijstje met mogelijke opvolger van Ruud Brood, daarbij staat Erwin Koeman met stip op 1. Voor Koeman is het wel een lastige situatie want hij is pas enkele dagen werkzaam voor FC Eindhoven. Zoals Koeman eerder aangaf een vriendendienst, maar toch. Koeman wil nu eerst graag de focus hebben op FC Eindhoven maar moet tegelijkertijd ook beslissen over zijn toekomst.

Erwin Koeman zat sinds 18 oktober zonder werk nadat hij uit eigen beweging besloot op te stappen bij FC Utrecht. De 50-jarige oud-international was in het verleden ook al trainer van RKC Waalwijk. Verder was hij trainer bij Feyenoord en bondscoach van Hongarije.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!