Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax wil met Vermeer verlengen tot 2015


23 maart 2012 - Ajax ziet toekomst in Kenneth Vermeer. De 26-jarige Vermeer kan zijn contract in de Amsterdam ArenA dan ook verlengen tot de zomer van 2015. De huidige verbintenis loopt volgend jaar zomer af.

Kenneth Vermeer wil zich volledig focussen op de Eredivisie met Ajax en liet Winny Haatrecht het gesprek aangaan met financieel directeur Jeroen Slop van de Amsterdamse club. Haatrecht in De Telegraaf: "We zullen met een tegenvoorstel komen en op korte termijn verdere gesprekken voeren met Ajax."

Eerder gaf Vermeer al te kennen graag bij Ajax te blijven. Vermeer: "Dit is pas mijn eerste seizoen als eerste keeper, ik zit nog aan het begin van mijn carrière. Ik denk dat ik heb laten zien het niveau aan te kunnen en ben hier nog niet uitgeleerd."

Trainer Frank de Boer geeft vooralsnog de voorkeur aan Vermeer boven aankoop Jasper Cillesse die begin dit seizoen voor vele miljoenen overkwam van NEC. De Boer: "We zijn stap voor stap bezig om goede spelers langer te binden en ik ben zeer tevreden over Kenneth."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!