Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Schone heeft clubs voor het uitzoeken


24 maart 2012 - Lasse Schone lijkt bezig aan zijn laatste maanden in Nijmegen. De Deense middenvelder met een aflopend contract staat nadrukkelijk in de belangstelling van clubs uit binnen- en buitenland.

Zaakwaarnemer Rob Groener wil niet bevestigen of Feyenoord en FC Twente zich al officieel voor zijn client hebben gemeld. Groener in De Gelderlander: "Omdat de clubs dat officieel naar buiten moeten brengen." Groener kan wel stellen dat Schalke 04 geen interesse heeft. Groener: "Dat is een verzinsel van een populair praatprogramma."

Er is daarentegen wel belangstelling van andere clubs uit de Bundesliga. Groener vervolgt: "Lasse zit in een luxepositie. Er hebben zich ook clubs gemeld uit België, Frankrijk en Spanje. Daarom ga ik niet in op specifieke clubs." Schone scoorde dit seizoen zeven keer voor NEC en maakt goede kans voor een plaatsje in de Deense EK-selectie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!