Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Guidetti wil niet als nummer 68 terug naar City


24 maart 2012 - John Guidetti heeft in Engelse media duidelijk gemaakt dat hij niet zonder meer zal terugkeren naar Manchester City. 'Als ik bij City geen kans krijg, dan wil ik graag elders speelminuten maken. Ik heb als jongeling speeltijd nodig voor mijn ontwikkeling', stelde de Zweedse aanvaller in gesprek met Daily Mail.

De Zweedse aanvaller maakt als huurling bij Feyenoord een stormachtige ontwikkeling door. Guidetti scoorde al achttien keer in de Eredivisie en maakte onlangs ook al zijn debuut voor Zweden. Een uitverkiezing voor de Zweedse EK-selectie ligt in het verschiet. Nu hoopt Guidetti ook een kans bij Manchester City waar hij graag de concurrentie aan wil gaan met Mario Balotelli, Edin Dzeko, Sergio Agüero en Carlos Tevez.

Guidetti: 'Wat de plannen zijn van City weet ik niet, maar ik wil volgend seizoen gewoon voetballen. Als ik geen kans krijg, dan wil ik graag elders speelminuten maken. Ik heb als jongeling speeltijd nodig voor mijn ontwikkeling.' En die speeltijd moet volgens Guidetti wel op niveau. 'Dus niet bij de reserves van ManCity. Daar ben ik eerlijk in. Maar ik begrijp ook dat City mij niets kan beloven. Zo is de situatie bij een club die elke speler ter wereld kan kopen. Hun rijkdom kent geen grenzen. Maar als ik straks nummer 68 krijg, dan kan ik een kans in de basis bij Roberto Mancini wel vergeten. Ik ben benieuwd wat er dan gebeurt. Misschien komt er dan wel een kans bij een grote club die bereid is me nummer 9 of nummer 10 te geven.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!