Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Graafschap stuurt ontslagbrieven


28 maart 2012 - De Graafschap heeft alle spelers met een aflopend contract een ontslagbrief gestuurd. Als de club dat voor 1 april niet doet, wordt het contract automatisch verlengd.

"Het is dus een formaliteit. De komende weken bekijken we per speler met wie we wel of niet doorgaan", stelt Roland Vroomans die maandag officieel begint als technisch manager bij de club.

Ervaren krachten als Muslu Nalbantoglu, Jan-Paul Saeijs en Purrel Fränkel kregen, net als acht andere spelers, een brief op de mat. "Alles is nog open. We willen goed kijken welk type spelers we de komende drie jaren hier willen hebben."

Ondanks een aflopend contract blijft Yuri Rose zeker. De speler bedong dat hij bij 25 duels een nieuw contract kan tekenen. Op dat aantal zit Rose nu.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!