Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC hoopt Junker te behouden


28 maart 2012 - Het loopt nog niet zo als de afgelopen seizoen maar Roda JC wil graag door met Mads Junker. De Deense aanvaller heeft in Kerkrade een aflopend contract en als het aan Roda JC ligt komt er een verlenging. Junker scoorde dit seizoen pas zes keer, de afgelopen twee seizoenen 20 en 21 keer.

Aanvankelijk was Junker van plan om terug te keren naar Denemarken, de deur voor een langer verblijf in Kerkrade staat nu echter toch open. "Mads heeft laten zien dat hij een heel goede speler is voor Roda", aldus technisch directeur Gerard Wielaert aan Voetbal International. "Maar als club moeten wij wel onze financiële mogelijkheden bekijken. Hij heeft een goed gevoel over Roda JC, hopelijk laat hij dat meewegen in zijn beslissing."

Wielaert beseft dat het moeilijker gaat worden om Junker te behouden indien de aanvaller wordt opgenomen in de Deense EK-selectie. Wielaert vervolgt: "Wij houden hem graag, maar zijn positie met een aflopend contract en vermoedelijk een EK is natuurlijk positief voor hem."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!