Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Romario wilde in 2001 terugkeren bij PSV'


28 maart 2012 - Romario had in 2001 zo maar kunnen terugkeren naar PSV. De voormalige Braziliaanse sterspeler had zijn zinnen gezet op een terugkeer in 2001, zo verklaart oud-voorzitter Harry van Raaij. Trainer Erik Gerets had echter geen trek in de 'lastige' Romario.

"Ik heb een flink meningsverschil met Erik Gerets over Romario gehad", stelde Harry Van Raaij in gesprek met NUsport. "In 2001 belde Giovanni Branchini, zijn zaakwaarnemer, me op. Of we bij PSV interesse hadden in Romario. Hij wilde zich richting het WK in de kijker van de Braziliaanse bondscoach spelen."

"Acht ton wilde hij verdienen, een schijntje voor zo'n speler", zo vervolgde de voormalig voorzitter van PSV. "Ik zag het helemaal zitten, maar Gerets durfde het niet. 'Dan komt hij hier maar wat aanklooien, hij is altijd te laat op de training."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!