Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Eindhoven wil Koeman behouden


29 maart 2012 - Erwin Koeman kan zijn verblijf bij FC Eindhoven verlengen. Koeman stapte onlangs bij de club uit de Jupiler League in nadat PSV Ernest Faber benaderde voor de functie van interim-coach naast Philip Cocu.

"Wij hebben met Erwin afgesproken om op korte termijn met elkaar om de tafel te gaan zitten", bevestigde algemeen directeur Hans Smulders in gesprek met De Telegraaf. "We weten nog niet wat de plannen van Erwin zijn voor komend seizoen en willen dat met hem bespreken. Pas wanneer hij aangeeft een langer verblijf bij Eindhoven niet te zien zitten, gaan wij verder kijken naar andere kandidaten voor het hoofdtrainerschap."

Erwin Koeman gaf eerder aan dat het een vriendendienst voor FC Eindhoven was. Het lijkt er ook niet op dat Koeman dan ook in Eindhoven aanblijft. Henk Fräser zou nadrukkelijk in beeld komen mocht Koeman geen trek hebben. Fräser is op dit moment assistent-trainer van ADO Den Haag.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!