Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO wil snel koffie met De Mos drinken


29 maart 2012 - De clubleiding van ADO Den Haag wil graag eens een kop koffie drinken met Aad de Mos om te achterhalen of hij vrijblijvend iets voor de club kan doen, zo meldt het Algemeen Dagblad.

ADO Den Haag had telefonisch contact met de 65-jarige De Mos. De Mos was eerder deze maand nog bijzonder kritisch over ADO Den Haag maar heeft een zwak voor de club waar hij zelf ook ooit speelde. Zo ging De Mos eerder al eens met de B-jeugd van ADO Den Haag naar India voor het geven van een aantal voetbalclinics.

Aad de Mos verklaarde zojuist op Twitter het artikel in het Algemeen Dagblad te hebben gelezen en dat de koffie voor de clubleiding van ADO Den Haag in zijn woonhuis in Eindhoven klaar staat.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!