Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Bommel kiest tussen Milan en PSV


29 maart 2012 - Het lijkt er steeds meer op dat Mark van Bommel komende zomer terugkeer naar de Eredivisie om te gaan spelen voor PSV. De 34-jarige middenvelder verklaarde tegenover de camera's van de NOS een keuze te gaan maken tussen een langer verblijf bij AC Milan of een terugkeer naar PSV.

Van Bommel verklaarde over een eventuele terugkeer naar PSV: 'Die kans is wel aanwezig'. Van Bommel heeft een aflopend contract bij AC Milan waar hij de absolute leider van het middenveld is. De Italiaanse topclub, die woensdag nog in de kwartfinale van de Champions League thuis met 0-0 gelijk speelde tegen FC Barcelona, wil Van Bommel dan ook graag behouden. Van Bommel zal snel een keuze op gevoel gaan maken.

Een struikelblok bij een mogelijke terugkeer van PSV zou een eventuele aanstelling van Louis van Gaal als trainer van de Eindhovense club zijn. Volgens technisch directeur Marcel Brands is het niet langer een optie om Van Gaal aan te stellen en dat maakt de weg voor Van Bommel weer wat vrijer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!