Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord hield Bulthuis in de gaten


29 maart 2012 - Dave Bulthuis stond eerder dit seizoen in de belangstelling van Feyenoord. De interesse werd uiteindelijk niet concreet en de 21-jarige verdediger besloot te verlengen bij FC Utrecht. Daar ligt Bulthuis tot 2014 vast met een optie voor nog eens twee seizoenen.

Bulthuis had een aflopend contract bij FC Utrecht en was daarmee een interessante speler voor Feyenoord. Martin van Geel, technsich directeur van Feyenoord, sprak zelfs met de zaakwaarnemer van de jonge verdediger. Tot een transfer kwam het dus niet.

De jonge verdediger tegen Voetbal International: "Feyenoord hield me in de gaten. Toen ik dat hoorde, was ik wel even overdonderd. Net voor de winterstop speelden we thuis tegen Feyenoord. Ik kreeg twee keer geel en moest van het veld. Later hoorde ik dat die wedstrijd voor Feyenoord een reden was nog even te wachten. Ze vinden dat ik nog even moet rijpen. Begrijp ik wel, Ze hebben met Miquel Nelom en Bruno Martins Indi natuurlijk al twee jonge linksbacks in huis."

Bulthuis vervolgde tegenover Voetbal International: "Ik wil verder in het leven, een eigen huisje kopen met mijn vriendin. Een beetje vastigheid. Die heb ik nu met mijn nieuwe contract. En bij FC Utrecht heb ik het heel goed naar mijn zin en hoef ik nog helemaal niet weg. De volgende stap komt vanzelf een keer. Dan zou Feyenoord mooi zijn. Het is nog altijd een topclub in Nederland, met een geweldig stadion. Ze houden me vast nog in de gaten."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!