Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV Venlo gaat niet door met Uchebo


30 maart 2012 - VVV Venlo gaat niet door met Michael Uchebo. De Limburgers hebben besloten een optie in het contract met de Nigeriaanse aanvaller niet te lichten, hierdoor loopt Uchebo deze zomer transfervrij de deur uit.

VVV Venlo had volgens De Telegraaf een optie om het contract eenzijdig met twee seizoenen te verlengen. Daar stond wel een verbeterd contract voor Uchebo tegenover. Afgelopen winter werd Uchebo nog in verband gebracht met Stoke City en Glasgow Rangers, tot een transfer kwam het echter niet.

VVV Venlo hoopt in de eigen provincie een nieuwe aanvaller te hebben gebonden. Danny Hoesen maakt een goede indruk op de clubleiding van VVV Venlo. De 21-jarige aanvaller wordt dit seizoen door Fortuna Sittard gehuurd van Fulham. In Londen heeft Hoesen nog een contract tot de zomer van 2013.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!