Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax weet te verlengen met Van Rhijn


31 maart 2012 - Ajax ziet een grote toekomst voor Ricardo van Rhijn. De 20-jarige verdediger is het met Ajax eens geworden over een nieuw contract tot de zomer van 2015.

Zaakwaarnemer Sören Lerby in gesprek met De Telegraaf: 'We zijn eruit over een verbintenis tot de zomer van 2015. De komende dagen zullen de puntjes op de i worden gezet.' De twintigjarige Van Rhijn is de laatste weken de vaste rechtsback van Ajax na de blessure van Gregory van der Wiel.

Mocht Gregory van der Wiel komende zomer uit Amsterdam vertrokken dan heeft Ajax diens vervanger al klaar staan. Opvallend is wel dat Ajax Van Rhijn vorig seizoen maar een 1-jarige verbintenis aanbood, de twijfels zijn inmiddels dus weggenomen. Naast Ajax waren er nog een handvol andere clubs geïnteresseerd die de verdediger maar al te graag transfervrij wilde verwelkomen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!