Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV licht optie in contract op Labyad


2 april 2012 - Er lijkt een flinke juridische strijd op handen te zijn nu PSV de optie in het contract van Zakaria Labyad heeft gelicht. Labyad en diens zaakwaarnemer stellen al langer dat de optie niet rechtsgeldig is. De middenvelder zou om die reden komende zomer transfervrij uit Eindhoven kunnen vertrekken.

Waar Labyad uitgaat van een transfervrije aftocht deze zomer, is PSV van mening dat de Marokkaanse jeugdinternational tot de zomer van 2014 onder contract staat. Het Portugese Sporting Lissabon houdt de ontwikkeling nauwgezet in de gaten. Sporting wil Labyad deze zomer graag naar Portugal halen.

De negentienjarige Labyad tekende op minderjarige leeftijd een contract dat met een optie het wettelijke maximum van drie jaar overschreed. Om die reden was de optie niet rechtsgeldig. PSV stelt dat Labyad met het lichten van de optie een salarisverhoging accepterde en het contract wel rechtsgeldig is.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!