Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Servisch toptalent voor Ajax


2 april 2012 - Ajax hoopt zich op korte termijn te versterken met het Servische toptalent Dejan Melag. Gisteren zette Melag voet op Nederlandse bodem, de komende dagen maakt hij kennis met Ajax.

Melag speelt op dit moment nog in eigen land voor Vojdovina maar had de clubs voor het uitkiezen. Hij hoopt op Ajax en die kans is zeer groot. "Ajax is een grote club en staat erom bekend jonge spelers de kans te geven", aldus Melag in De Telegraaf.

Financieel directeur Jeroen Slop hoeft niet diep in de buidel te tasten voor de jongeling. Melag had bij Vojvodina nog geen profcontract en zodoende is er slechts sprake van een opleidingsvergoeding van enkele tonnen euro's.

Ajax bedacht een speciale constructie om niet op basis van enkel scoutingrapporten, dvd-beelden en lyrische verhalen vanuit Servië de speler aan te trekken. Met de schriftelijke toestemming van Vojvodina maakt Melag kennis met Ajax en Amsterdam. Overtuigt de speler onvoldoende dan kan het klaarliggende driejarig contract worden vergeten. Beide partijen zijn al akkoord over de voorwaarden.

Indien Melag bevalt dan sluit hij aan op 1 oktober, de dag dat hij 18 wordt. Vanaf de winterstop van 2012/2013 is Melag speelgerechtigd. Mogelijk dat het eerder het geval is als Servië de status van economische EU-partner krijgt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!