Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord legt Mitchell te Vrede vast


2 april 2012 - Feyenoord maakt op haar eigen website de komst van Mitchell te Vrede bekend. De 20-jarige aanvaller komt komende zomer transfervrij over van Excelsior. In Rotterdam-Zuid lag voor Te Vrede een tweejarig contract met een optie voor nog eens twee seizoenen klaar.

'Mitchell is een jonge spits met veel groeipotentie', aldus technisch directeur Martin van Geel op de website van Feyenoord. 'We zien in hem een waardevolle toevoeging aan de selectie.' Te Vrede doorliep de jeugdopleiding van AZ om afgelopen zomer de overstap te maken naar Excelsior. Voor Excelsior speelde hij dit seizoen 19 keer in de Eredivisie. Opvallender is dat Te Vrede aan de lopende band scoort voor het beloftenteam Jong Feyenoord/Excelsior.

'Mitchell is een fysiek sterke spits, een allrounder met ook de nodige snelheid', vervolgt Martin van Geel. 'In het beloftenteam laat hij zien dat hij gemakkelijk scoort. Hij is zeker nog niet uitontwikkeld. Onze technische staf gaat graag met hem aan de slag omdat we denken dat hij veel mogelijkheden heeft. Met zijn lengte zou hij bovendien ook nog een ideale pinchhitter kunnen zijn.'

Afgelopen zomer nam Feyenoord al Jordy Clasie, Miquel Nelom en Gyon Fernandez over van Excelsior. Clasie is inmiddels uitgegroeid tot een van de leiders van het Feyenoord-middenveld. Nelom kampt dit seizoen geregeld met blessures terwijl Fernandez dit jaar al tegen twee zware schorsingen aanliep.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!