Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV doet Van Bommel voorstel


2 april 2012 - PSV is eindelijk concreet geworden voor Mark van Bommel. De routinier heeft een contractvoorstel gekregen. De middenvelder heeft bij AC Milan een aflopende verbintenis en gaf al meerdere malen aan graag in de nadagen van zijn loopbaan nog voor PSV te spelen.

De 34-jarige Van Bommel wordt gezien als de ideale regisseur voor het PSV-middenveld. Tussen 1999 en 2005 stond Van Bommel al in Eindhoven onder contract nadat die club hem oppikte bij Fortuna Sittard. Na 2005 volgde periodes bij FC Barcelona, Bayern Munchen en sinds vorig jaar AC Milan.

PSV wil daarnaast graag het contract met Jethro Willems openbreken en met twee seizoenen verlengen. De jonge linksback kwam pas afgelopen zomer over van Sparta Rotterdam maar kwam door blessures van Pieters en Tamata al veel aan spelen toe.

'Toen wilden we hem eigenlijk direct voor vijf jaar vastleggen', zegt technisch manager Marcel Brands tegenover Voetbal International. 'Maar dat was reglementair niet toegestaan omdat Jetro toen pas zeventien jaar was. We hebben destijds mondeling afgesproken dat hij na zijn achttiende verjaardag voor twee jaar bij zou tekenen. Hij is vorige week achttien geworden en dus komen we deze afspraak nu na.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!