Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente legt Tim Breukers vast


2 april 2012 - FC Twente heeft succesvol gewinkeld bij buurtgenoot Heracles Almelo. Tim Breukers maakt deze zomer de overstap van Almelo naar Enschede. De 25-jarige rechtsback tekende voor drie seizoenen met een optie voor nog eens een seizoen.

Tim Breukers had een aflopende verbintenis in Almelo en kon dus transfervrij de overstap maken naar Enschede. Het is voor FC Twente al weer de tweede transfer voor komend seizoen. Eerder kondigde FC Twente al de komst van de Deense international Andreas Bjelland aan die voor vier jaar tekende.

FC Twente heeft voor de rechtsbackpositie al Roberto ROsales en Tim Cornelisse onder contract. Volgens Voetbal International houdt FC Twente er rekening mee dat Rosales komende zomer uit de Grolsch Veste vertrekt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!