Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Buitenland lonkt naar Nuytinck


2 april 2012 - De belangstelling voor Bram Nuytinck wordt met de week groter. Afgelopen weekend waren er weer een groot aantal scouts in De Goffert om de jeugdinternational van NEC te bekijken.

Volgens Voetbal International waren uit de Bundesliga scouts van VfL Wolfsburg en Borussia Mönchengladbach aanwezig. Tevens was er een afgevaardigde van Premier League-club Everton aanwezig. Eerder dit seizoen werd de verdediger al in verband gebracht met Napoli en Juventus. De aanvoerder van Jong Oranje heeft in Nijmegen een contract tot de zomer van 2015.

Club Brugge heeft juist interesse voor linksback Kevin Conboy. De verdediger kwam pas afgelopen zomer over van het Deense Esbjerg.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!