Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Rentree Van der Wiel bij Jong Ajax


3 april 2012 - Derk Boerrigter en Gregory van der Wiel maakten maandagavond hun opwachting bij Jong Ajax. In Almelo won Ajax met 4-1 van de beloften van Heracles. Beide hopen dit seizoen nog op speelminuten in het eerste elftal.

Van der Wiel op de website van Ajax: "Ik ben erg tevreden over vandaag. Het was leuk om weer naar een wedstrijd toe te leven en ik heb ook erg naar dit moment uitgekeken. Op het kunstgras was het even anders, maar het ging goed. Het was heerlijk om er weer bij te zijn."

Volgende week hoopt Van der Wiel al bij de wedstrijdselectie te zitten. Van der Wiel: "Ik hoop er tegen sc Heerenveen al bij te zitten. Ik ben er klaar voor. Ik moet nog wel wat conditie opbouwen, maar ik hoop snel mijn steentje bij te dragen aan de titelstrijd." Van der Wiel speelde op 18 december zijn laatste duel voor Ajax.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!