Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Labyad op weg naar Sporting Lissabon'


3 april 2012 - De soap rond Zakaria Labyad heeft een nieuw hoofdstuk gekregen. De voorzitter van Sporting Lissabon heeft in een interview op de Portugese radio verklaard een akkoord te hebben met Labyad over een contract van vijf seizoenen.

Onder andere de Portugese kranten A Bola en Record hebben de uitspraken van de voorzitter opgepikt. Het interview dat door voorzitter Godinho Lopes werd gegeven aan Rádio e Televisão de Portugal zal later vanavond te horen zijn.

Zakaria Labyad tekende op minderjarige leeftijd een contract bij PSV met een optie voor nog eens twee jaar. Minderjarige spelers mogen geen verbintenissen tekenen langer dan drie seizoenen en daarmee is de optie niet rechtsgeldig. PSV besloot desondanks eerder deze week de optie te lichten.

De negentienjarige Utrechter heeft in Eindhoven een aflopend contract omdat de optie en de bijbehorende verlenging niet rechtsgeldig is. PSV bood Labyad al een sterk verbeterd nieuw contract aan, maar het aanbod van Sporting Lissabon is financieel nog interessanter.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!